Nieuws

Onveilige fietsbruggen Spoorbaanpad afgesloten

today9 februari 2023 35

Achtergrond
share close

De gemeente is gestart met het repareren van twee fietsbruggen aan het Spoorbaanpad in Almere Stad. Het gaat om de bruggen over de Hoge en Lage Vaart. Vanaf eind april zijn de fietsbruggen weer tijdelijk open.

De fietsbruggen zijn op dit moment afgesloten omdat ze niet veilig zijn. De houten dekdelen van de bruggen zijn aangetast door houtrot. Daarnaast kan de gemeente niet zien of de draagbalken ook zijn aangetast.

De bruggen worden daarom gerepareerd zodat ze nog gebruikt kunnen worden tot de nieuwe bruggen klaar zijn eind 2023. De tijdelijke reparatie zal naar verwachting tot eind april duren. Tot die tijd is er een omleidingsroute.

 

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Ouderen twijfelen over aanschaf warmtepomp en zonnepanelen

Ouderen in Almere Haven hebben grote twijfels of ze op hun leeftijd nog moeten investeren in een warmtepomp of zonnepanelen. Het is de bedoeling dat Haven als eerste stadsdeel van Almere gasloos wordt. Op een informatiebijeenkomst woensdagavond in cultureel centrum Corrosia over de energietransitie kwamen zestig belangstellenden af. “Ik ben wat ouder en wat voor zin heeft het nog dat ik van het gas af ga”, vraagt de 76-jarige Mariëtte van den Abeelen zich af. “Moet ik daar nog zo […]

today9 februari 2023 13


0%