Nieuws

Oh My! Festival komt naar Almere

today13 januari 2023 27

Achtergrond
share close

Het muziekfestival OH My! Komt naar Almere. Het festival dat zichzelf de grootste in HipHop, R&B en afrobeats noemt, zal op 15 juli op het Almeerderstrand plaatsvinden.

Het festival werd vijf jaar lang in de Kuip in Rotterdam gehouden. Twee dagen lang stonden in het voetbalstadion binnen-en buitenlandse artiesten zoals Ronnie Flex en Rick Ross. In een Instagrambericht laat de organisatie weten dat het festival verhuist vanwege de feedback die zij van bezoekers hebben gekregen. “We kwamen tot de conclusie dat een festival in een voetbalstadion niet geschikt is als festival locatie”, zegt de organisatie die vertelt dat ze het Almeerderstrand wel een geschikte plek vonden.

Het festival dat eerst een weekend lang plaatsvond, zal nu teruggaan naar één dag. Volgens de organisatie heeft dat te maken met de nasleep van de coronapandemie met de daarbij horende stijgende kosten.

De voorverkoop start binnenkort. Welke artiesten er zullen optreden is nog niet bekend.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

easyfm almere

Nieuws

Mogelijk staking bij stadsreiniging en handhaving voor betere CAO

Een deel van de ambtenaren in Almere legt eind deze maand het werk neer om zo een betere cao af te dwingen. Dat meldt vakbond FNV. Een ultimatum dat de bond voorgelegd had aan de Vereniging voor Nederlandse Gemeenten is woensdag verlopen. Daarom wordt er onder meer bij de stadsreiniging gestaakt. Het ultimatum liep woensdag om 10.00 uur af, en daar is volgens Gijsbert Boggia van FNV niet op gereageerd. […]

today13 januari 2023 33


0%