Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Stefan Brau


Stefan Brau shows

In de avond show

Stefan Brau

Mijn naam is Stefan Brau geboren op 18 juli 1977. Sinds jonge leeftijd bezig met alles dat met geluid te maken heeft. Via het standaard traject, piraten naar lokale omroep enzovoorts, ben ik verder gekomen in de mediawereld om uiteindelijk fulltime voice-over en programmamaker te worden.

Op dit moment kun je me op verschillende andere radiozenders in de randstad horen. Ook heb ik gewerkt voor RTL Nederland, 100% NL, Radio 8 FM, Hot Radio, Stadradio Rotterdam en Den Haag, City FM en vele andere radiozenders. Ik heb een hekel aan dingen die niet mogelijk zijn omdat standaard procedures in de weg zitten. Voor mij geldt dat ik altijd creatief omga met de uitdagingen van alle dag.

In principe is alles mogelijk maar soms moet je even ‘omdenken’ Een spreuk die mij past is: je mag ook ‘nee’ zeggen zonder uitleg te geven. Ik ben een echte ‘pleaser’ geweest en vond het moeilijk om mijn mening te geven. Tot ik het woord ‘nee’ leerde uitspreken. In het begin moeilijk, maar al snel pluk je er de vruchten van.

Zonder humor kom ik de dag niet door. Ik hou van een geintje en een grap en grol. Mensen die te serieus in het leven staan zouden het moeilijk vinden om met mij om te gaan en vice versa. Het leven is soms al serieus genoeg dus geniet van de dag. Dat genieten kan ook bij Easy FM. Ik presenteer elke werkdag @work op Easy FM waarin ik al mijn favoriete tracks mag draaien. Mijn muzieksmaak is gewoon niet te doen. Zo breed. Ik kan daarom ook geen specifieke tracks noemen.