Huidig liedje

Current show

Non Stop

0:00 07:00

Current show

Non Stop

0:00 07:00

Background

Ronald ter Voert


Ronald ter Voert shows

Elke week praat Ronald ter Voert je bij over ondernemen op het snijvlak van technologie en innovatie in ‘EASY FM Tech & Innovatie’. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen in de regio Almere en omstreken. Wat drijft deze ondernemers, wat zijn de do’s en don’ts, hoe gaan ze om met innovatie, wat is de impact van technologie daarbij en natuurlijk worden de nodige praktische tips gedeeld.

Ronald is adviseur en ondernemer op het snijvlak van digitale media, marketing, communicatie en e-commerce. Hij helpt en adviseert startups, scale-ups en de grotere techbedrijven en instellingen op het gebied van vernieuwende businessconcepten, strategische vraagstukken tot een second opinion. Hij is daarnaast verbonden aan een aantal gerenommeerde vakjury’s op het gebied van digital media, marcom en e-commerce en was in het verleden onder meer werkzaam als hoofdredacteur bij EMERCE en als TV-producent bij Endemol, SBS en Fremantle.

EASY FM Tech & Innovatie is er elke maandagavond van 20.00-21.00 uur op EASY FM, live vanuit de EASY FM studio. (Herhaling op donderdagavond 19.00-20.00 uur, mits de programmering het toelaat.) Het radioprogramma is ook als podcast te beluisteren via de populaire podcastkanalen, waaronder Spotify. En als visual radio c.q. vodcast te bekijken via onder meer KIJK Almere TV.

(Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door SenS Online Solutions, Horizon Flevoland en Gemeente Almere)