Huidig liedje

Huidige show

Easy @ Work

09:00 13:00

Huidige show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Jordy Haak


Jordy Haak shows

Sport

met Jordy Haak & Lenno van Dekken

Easy-FM-Jordy Haak & Lenno van Dekken

Enthousiasme, passie, beleving en nieuwsgierigheid. Het zijn zijn de eigenschappen waarmee ik een energieke radioshow wil neerzetten op Easy FM. Mijn naam is Jordy Haak, geboren op 22 mei 1989 te Amsterdam. Ik ben echter al mijn hele leven woonachtig in Almere, de stad waar ik trots op ben. Als fervent sportliefhebber zie ik het als een prachtige uitdaging om presentator en verslaggever te zijn voor Easy FM Sport.

‘Sportminded’ is de term die het beste bij mij past. Van voetbal tot wielrennen, van tennis tot Amerikaanse sporten. Ik kan er helemaal in opgaan. Dat enthousiasme en die passie wil ik graag overbrengen op de luisteraar. Hoe mooi is het om knappe sportprestaties van Almeerders onder de aandacht te brengen bij stadsgenoten?! Als freelance journalist voor Telesport (De Telegraaf) en ‘content creator’ bij Almere City FC ben ik reeds bekend met het journalistieke landschap. Het presenteren van een radioshow zie ik als een uitdagende vervolgstap.

Easy FM Sport wordt gepresenteerd vanuit de glazen studio in het hart van Almere, maar ook live langs de lijn. Wanneer de voetbalcompetities weer van start gaan zijn zowel de thuis- als uitwedstrijden van Almere City FC live te volgen bij ons op de radio!