Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

Caroline in ‘t Veld


Caroline in ‘t Veld shows

Cultuur

met Caroline in ’t Veld

Easy-FM-Caroline-in-t-veld-2

Caroline in’t Veld – Easy FM Cultuur

Elke woensdagavond belicht Caroline in’t Veld cultureel Almere op haar eigen manier. Je leert de makers achter de kunst in de stad kennen. In’t Veld maakt het cultuurprogramma met een scherp oog voor de actualiteit. Ze zit bovenop het nieuws en laat in haar programma zien hoe artistiek Almere reageert op de wereld van vandaag. In Easy FM Cultuur zie je bijzondere portretten van bekende artiesten uit de stad, maar er is ook ruimte voor makers uit de underground. In 2 uur cultuur leer je Almere kennen als een boeiende volwassen kunststad met unieke eigen stromingen. Voor poëzie, Kids&Kunst en de Uitagenda is een wekelijkse rubriek.

Caroline in’t Veld is kunstenaar. Ze speelt accordeon, componeert, schrijft en zingt. Ze heeft Nederlandse Taal- en Letterkunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en houdt van literatuur. Met haar eigen band In ‘t Veld verkent ze de grenzen van kleinkunst. Haar werk kenmerkt zich door de verbinding met de stad en de liefde voor muziek uit alle culturen. In’t Veld is een gewaardeerd cultureel fondsenwerver en heeft regelmatig plaats genomen in vakjury’s voor Flevolandse poëzie. Ze is vanaf de eerste dag medewerker bij Easy FM 95.5/Kijk Almere. 

Easy FM Cultuur wordt uitgezonden op woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur op Easy FM 95.5 en herhaald op Kijk Almere op zaterdag en zondag om 12 uur.