Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Team Members

Ik ben Edwin Simonis. Volgens zij die het horen een man met humor, gezelligheid en een goeie stem. En nu dus ook met een eigen website. (www.ditisdeleeuwenkuil.nl)   Hier is van alles te vinden, gerelateerd aan de radioshow die ik maak. En af en toe ook wat anders.   Mijn stem leent zich voor alles […]

Nog niet zo lang geleden kreeg ik er een opmerking over. “Het past goed bij je, het EASY FM format.” Dat komt doordat ik mij in Almere thuis voel. De relaxte muziek die we draaien is een mix die ik thuis ook zelf zou opzetten. Waar luister jij graag naar? Met jouw input ga ik […]

Een vermakelijke radiotalkshow waarin Pascal Fredrik in gesprek gaat met gasten, die succesvol zijn in wat ze doen vanuit hun passie. Elke donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur schuiven er ondernemers, ambitieuze professionals, artiesten, sporters of andere toppers aan tafel bij Pascal in het Glazen Huis. In het interview worden er handvatten gedeeld op praktische wijze, zodat ze de volgende dag direct kunnen worden toegepast. Van afvallen tot succesvol ondernemen of hoe bekendheden in de sport of muziek de top hebben bereikt. Herkenning, plezier en inspiratie… En dat iedere donderdagavond met Brandend Verlangen.

Jan van Veen begon zijn radiocarrière in 1964 aan boord van het populaire zendschip Radio Veronica. Samen met onder andere Joost den Draaijer (Willem van Kooten), Rob Out en Lex Harding moest er 24 uur per dag 7 dagen per week radio worden gemaakt, hetgeen in die tijd een hele uitdaging was. Jan presenteerde onder andere de programma’s ‘De Gouden Discotheek’, ‘Jan en Alleman’, ‘Hits uit Zee’ en de Top 40. Een uit de hand gelopen grap met het voorlezen van een liefdesgedicht leidde tot een stapel ingezonden brieven en gedichten. Dat werden al snel postzakken vol en langzamerhand ontstond het fenomeen Candlelight. Begin jaren zeventig waren Van Kooten en Van Veen verantwoordelijk voor de start van Radio Noordzee, eveneens een zeezender. Na een paar maanden (kort na de bomaanslag in 1971) maakte Jan de overstap naar Radio 3. “De AVRO maandag” was al snel de best beluisterde dag op Radio 3. Jan van Veen presenteerde vele populaire programma’s waaronder Candlelight. Jan van Veens stem was bovendien veelvuldig te horen in reclamespots en als voice-over op grammofoonplaten. Candlelight groeide in die tijd tot een fenomeen. Wekelijks zat er een trouwe schare luisteraars gekluisterd aan de radio. Na een lange periode bij de AVRO op Radio 3, maakte Jan in 1991 een overstap naar Sky Radio. Nu komt Candlelight terug op EASY 95.5 FM. Vanaf 9 februari 2020 te beluisteren op zondagavond van 22.00 tot 24.00, via de website easyfm.nl, wereldwijd via de gratis app en op FM 95.5 Mhz.

Expat Radio “Everything of interest to international people in the Amsterdam Area” Since the 30th of January 2020 there is a Radio Show for international people in the Amsterdam Area. Every Thursday evening from 7pm to 9pm you can listen to a variety of interviews with studio guests, news items, ‘tips for trips’ covering topics […]

Martin Stoker, de stem van RTL7, gaat vanaf 6 januari het middagprogramma op EASY 95.5 FM presenteren. Momenteel maakt Martin nog programma's voor RTL Darts Radio, voorheen RTL Lounge Radio. Arno van Boven, programmaleider van EASY FM is blij met de komst van Martin Stoker. Een prachtige stem die perfect past bij het Soft AC format van EASY FM en een ervaren presentator. We bouwen rustig door aan een mooi nieuw radiostation met een Relaxte Muziekmix.

Petrie op Zondag: Wordt rustig wakker met bekende en inspirerende Nederlanders. Petrie op Zondag is een gezellig praatprogramma waarbij er iedere zondagochtend een bekende en/of inspirerende Nederlander aan tafel schuift bij Petrie in het Glazen Huis. In dit zondagochtend programma zullen verschillende onderwerpen de revue passeren. Van ‘hoe drink jij je koffie’ tot aan bijzondere levensvragen die de gast uitdagen andere zaken te vertellen dan ‘standaard’. Vol liefde, lef en humor. Kijk er dan ook niet vanop als er ineens a capella gezongen gaat worden of dat er spontaan gasten binnen lopen. Wordt rustig wakker en start je dag met Petrie op zondag.

Tanja Jess werd geboren in Karlsruhe, Duitsland. Toen ze vijf jaar oud was verhuisde ze met haar ouders naar Nederland. In 1992 besloot Tanja dat ze wilde gaan acteren en begon aan acteeropleiding De Trap en Het Collectief. Al gauw volgde Tanja’s eerste rollen in televisieseries..

Met Rondo Russo maakte Berdien Stenberg in 1983 een spectaculaire entree in de wereld van de licht-klassieke muziek. Met haar Rondo Russo stond ze in no time nummer één in de Nederlandse hitlijsten. In de jaren die daarop volgden reisde ze de wereld over om concerten te geven en produceerde ze twintig albums die allen met ‘goud’ en ‘platina’ werden bekroond. Ze musiceerde met musici van naam, zoals Jaap van Zweden, Alan Parsons, James Last, The Chieftains en Richard Clayderman. Tijdens die jaren werkte ze ook mee aan talloze radio- en televisie optredens en produceerde ze voor AVRO en TROS haar eigen televisiespecials, die werden gefilmd in o.a. Frankrijk, Finland, Groot Brittannië, Oostenrijk, Spanje en Japan. Naast het produceren van CD’s en Video producties was ze ook Special Representative voor Unicef, leidde ze een auteursrechtenorganisatie, was 12 jaar lang gemeenteraadslid en van 2010 – 2012 wethouder in haar woonplaats Almere en schreef ze de roman ‘Hallo allemaal, mijn moeder die is kaal’. Thans is ze werkzaam voor de lokale omroep in Almere en produceert het radio- en televisie praatprogramma De Tafel Op 2.

Relaxed aan het werk, thuis, op kantoor of waar dan ook. De naam van het programma zegt het al. Met Leon ga je Easy@work. Met de mooiste muziek en actueel nieuws uit de regio, landelijk en internationaal. Het programma van Leon Geers hoor je iedere werkdag tussen 13 en 15 uur.

Rosa's liefde voor soul, r & b, hiphop, jazz, funk, groove en dance gaat al heel ver terug. Geboren in Afrika en met een gigantische platencollectie van haar vader in huis, heeft ze al vroeg allerlei muziek gehoord, maar zodra ze soul hoorde wist ze... dit is het! Rosa heeft gewerkt voor vele zenders in binnen en buitenland, van jazz programma's tot queer radio. Ze heeft momenteel ook een programma op pinqradio.com genaamd The Champagne Room waarin ze haar diverse muzikale stijlen kwijt kan. Een klein overzicht: radio shows voor Trijaya FM (Indonesie), New Dance Radio, Slam FM, Sun FM, Q the Beat, Pinq Radio. En ook station calls for: Arrow Classic Rock, Colorful Radio, New Dance Radio, Trijaya FM. Daarnaast werkt ze ook als DJ duo 'Double G' op festivals en feesten zoals Milkshake, Lovedance, Transformer, YARRR!, Girl Drop, Wijntheater, Tolhuistuin, Valtifest, KingsNight & KingsDay at Homomonument, Club YOLO, Beurs van Berlage etc.