Current track

Title

Artist

Current show

Easy Island

00:00 02:00

Current show

Easy Island

00:00 02:00

Background

Team Members

Martin Stoker, de stem van RTL7, gaat vanaf 6 januari het middagprogramma op EASY 95.5 FM presenteren. Momenteel maakt Martin nog programma's voor RTL Darts Radio, voorheen RTL Lounge Radio. Arno van Boven, programmaleider van EASY FM is blij met de komst van Martin Stoker. Een prachtige stem die perfect past bij het Soft AC format van EASY FM en een ervaren presentator. We bouwen rustig door aan een mooi nieuw radiostation met een Relaxte Muziekmix.

Waar Eric Valentijn vandaan komt is onbekend. Opeens was hij er: lief, en een tikkeltje ondeugend. Hij is heel romantisch, maar dan wel op een originele manier. Elke nacht tussen 12 en 2 neemt hij je mee naar Easy Island. Heerlijk relaxen aan het strand, met een drankje... en natuurlijk de lekkerste lovesongs. Genieten!

Petrie op Zondag: Wordt rustig wakker met bekende en inspirerende Nederlanders. Petrie op Zondag is een gezellig praatprogramma waarbij er iedere zondagochtend een bekende en/of inspirerende Nederlander aan tafel schuift bij Petrie in het Glazen Huis. In dit zondagochtend programma zullen verschillende onderwerpen de revue passeren. Van ‘hoe drink jij je koffie’ tot aan bijzondere levensvragen die de gast uitdagen andere zaken te vertellen dan ‘standaard’. Vol liefde, lef en humor. Kijk er dan ook niet vanop als er ineens a capella gezongen gaat worden of dat er spontaan gasten binnen lopen. Wordt rustig wakker en start je dag met Petrie op zondag.

Tanja Jess werd geboren in Karlsruhe, Duitsland. Toen ze vijf jaar oud was verhuisde ze met haar ouders naar Nederland. In 1992 besloot Tanja dat ze wilde gaan acteren en begon aan acteeropleiding De Trap en Het Collectief. Al gauw volgde Tanja’s eerste rollen in televisieseries..

Met Rondo Russo maakte Berdien Stenberg in 1983 een spectaculaire entree in de wereld van de licht-klassieke muziek. Met haar Rondo Russo stond ze in no time nummer één in de Nederlandse hitlijsten. In de jaren die daarop volgden reisde ze de wereld over om concerten te geven en produceerde ze twintig albums die allen met ‘goud’ en ‘platina’ werden bekroond. Ze musiceerde met musici van naam, zoals Jaap van Zweden, Alan Parsons, James Last, The Chieftains en Richard Clayderman. Tijdens die jaren werkte ze ook mee aan talloze radio- en televisie optredens en produceerde ze voor AVRO en TROS haar eigen televisiespecials, die werden gefilmd in o.a. Frankrijk, Finland, Groot Brittannië, Oostenrijk, Spanje en Japan. Naast het produceren van CD’s en Video producties was ze ook Special Representative voor Unicef, leidde ze een auteursrechtenorganisatie, was 12 jaar lang gemeenteraadslid en van 2010 – 2012 wethouder in haar woonplaats Almere en schreef ze de roman ‘Hallo allemaal, mijn moeder die is kaal’. Thans is ze werkzaam voor de lokale omroep in Almere en produceert het radio- en televisie praatprogramma De Tafel Op 2.

Relaxed aan het werk, thuis, op kantoor of waar dan ook. De naam van het programma zegt het al. Met Leon ga je Easy@work. Met de mooiste muziek en actueel nieuws uit de regio, landelijk en internationaal. Het programma van Leon Geers hoor je iedere werkdag tussen 13 en 15 uur.

Rosa G woont in Amsterdam maar is geboren in Liberia, West-Afrika. Haar liefde voor muziek met soul, zoals r & b, hiphop, jazz, funk, groove en dance gaat dus al heel ver terug. Rosa heeft gewerkt voor vele zenders in binnen en buitenland, van jazz programma's tot queer radio. Ze heeft momenteel ook een programma op pinqradio.com genaamd The Champagne Room waarin ze haar diverse muzikale stijlen kwijt kan. Een klein overzicht: radio shows voor Trijaya FM (Indonesie), New Dance Radio, Slam FM, Sun FM, Q the Beat, Pinq Radio. En ook station calls for: Arrow Classic Rock, Colorful Radio, New Dance Radio, Trijaya FM. Daarnaast werkt ze ook als DJ duo 'Double G' op festivals en feesten zoals Milkshake, Lovedance, Transformer, YARRR!, Girl Drop, Wijntheater, Tolhuistuin, Valtifest, KingsNight & KingsDay at Homomonument, Beurs van Berlage etc.

Jurgen maakte zijn eerste radio uitzendingen met behulp van een 5watt stentor FM zendertje eind jaren 70 vanuit zijn zolderkamer in Zeeland. Na een verhuizing naar het brabantse Roosendaal maakte hij al snel de overstap naar Belgie, waar Jurgen begin jaren 80 radio maakte bij ondermeer kustradio Kompas in Oostende, Telstar radio (‘t bekende Haagse radiostation, maar nu vanuit Wuustwezel) en de Xtra FM keten “septentrion” In de jaren 90 was Jurgen een van de stuwende krachten achter Stad Fm, destijds de lokale omroep voor Roosendaal. Na een radiostilte van 12 jaar begon hij in 2013 opnieuw bij de radio, dit keer Feel Good radio in Pijnacker. En nu dus een nieuwe uitdaging; Easy FM 95.5

Tom Jacobs, geboren en getogen in Haarlem. 7 mei 1965 zag hij het levenslicht. Tom was een geval apart, hij was drie jaar toen hij zijn eerste platenspeler kreeg van sinterklaas. Op dat moment waren het nog de sprookjes die hij draaide op zijn platenspeler, maar dit veranderde al snel. Zijn ouders bedachten zich zelf […]

Arno van Boven (49). In de jaren 80 verbonden aan diverse radiostations in Nederland en Belgie. Begin 1990 sluit hij zich aan bij het later immens populaire Stads Radio Rotterdam, in het begin als DJ maar later ook als Sales & Marketing manager. Tussen 1990 en 2019 is Arno werkzaam geweest in diverse functies bij lokale, regionale en landelijke publieke en commerciële radiostations, zowel in binnen- als buitenland. Hij heeft een trackrecord aan omroepen waarvoor hij heeft gewerkt en kan gezien worden als radioman in hart en nieren. Een kleine greep uit de radiostations; TROS, Noordzee, Radio West, Radio Decibel, Radio Royaal, Arrow Classic Rock Radio, Stads Radio Rotterdam, Radio Paradise Curaçao, NEW Dance Radio, Radio 192, Hofstad Radio, SUN FM, Holland FM, Midstad Radio, Roulette 103, etc. Naast radio heeft hij gewerkt bij John de Mol als Uitvoerend Producent van diverse televisieprogramma’s.

Geboren in de tijd van The Beatles, The Rolling Stones en muziek vanaf de boten op de Noordzee. Als je in je derde levensjaar al weet dat je de rest van je leven radio als rode draad hebt, dan mag je van een passie spreken. En het is die passie die zorgt dat ik op […]