Huidig liedje

Huidige show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Huidige show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Background

Team Members

Rise Up is hét gospelprogramma van EASY FM. Met dit programma weet je zeker dat je de zondag opgewekt begint. Het programma zit vol opwekkingsliederen, relipop en inspirerende columns. Presentator Sefanja Jongkind neemt je mee door hoopgevende songteksten. Benieuwd naar het laatste nieuws rondom het Almeerse kerkleven? Je hoort het allemaal in Rise Up. Sta op en kom tot leven met het modernste gospelprogramma van de Nederlandse radio!
Al van jongs af aan presenteert Sefanja Jongkind christelijke radioprogramma's. Gospelmuziek spreekt Sefanja aan. Niet alleen als genre, maar ook wat betreft de inhoud. De muziek gaat over thema’s uit het leven. De muziek kan je vrolijk maken of nieuwe moed geven. Sefanja ziet dit programma als een mooie manier om samen met de Almeerders het geloof te beleven.

soon more info

Vanaf september gaat Jörgen Raymann wekelijks een radioprogramma presenteren op EASY FM. De cabaretier en presentator blijft te horen op BNR nieuwsradio met 'Ask Me Anything', maar zal in zijn woonplaats Almere, samen met zijn vrouw Sheila, achter de microfoon kruipen. De liefde voor radio is groot bij Jörgen Raymann. In Suriname, het land waar hij opgroeide, maakte hij al programma’s voor Radio 10 Magic FM. In het programma op EASY FM kan hij de muziek draaien die hij mist op de radio, met Latin invloeden. Sheila verzorgt de muziek terwijl Jörgen zijn gasten interviewt. Het programma "De Raymannetjes" wordt op zondag uitgezonden op EASY FM tussen 19.00-20.00 uur.

Mart van de Stadt (Hilversum, 2 juni 1954) raakte op jonge leeftijd gefascineerd en geïnspireerd door de discjockeys van zeezenders Veronica en Radio Noordzee Internationaal. Via de ziekenomroep werd hij ontdekt voor de “echte” radio. Bij de NCRV presenteerde Mart 15 jaar lang uiteenlopende programma’s, voornamelijk op Hilversum 3 (het huidige 3FM), waarvan Disco Express op de zaterdag zeer succesvol was. De fans van soul- en discomuziek roemen nog altijd het enthousiasme waarmee hij zijn luisteraars voorbereidde op een swingende zaterdagavond!

Caroline in 't Veld is muzikant (accordeonist en vocalist). Ze brengt op dit moment met haar band een nieuwe cd uit en is maatschappelijk zeer actief. En dat terwijl ze afgekeurd is: Caroline kampt met een voortschrijdende visuele handicap. Over haar leven zegt in 't Veld: 'Ik ben half Oostenrijks, half Braziliaans en door mijn adoptie in Nederland terechtgekomen. Eenmaal bij mijn adoptieouders, leken alle ingrediënten aanwezig voor een zorgeloze jeugd. Niets bleek minder waar. Op m'n tweede verloor ik mijn eerste adoptievader, op mijn elfde verloor ik mijn tweede adoptievader. In mijn puberteit kreeg mijn adoptiemoeder heftige depressies, wat zich doorontwikelde in vroege dementie. Ondanks alles weet ik: dit is mijn weg'.

In 1978 startte hij onder de naam Johan Visser zijn werk als dj bij zeezenders als Radio Mi Amigo en Radio Caroline. Later werkte hij ook bij verschillende andere omroepen en zenders, onder meer Veronica, Radio 10 Gold, RTL Radio, Business Nieuws Radio, Omroep Flevoland[1] en NPO Radio 5 als dj, nieuwslezer en/of redacteur.

Samen met Ton van Meurs heb ik het PvdA Ombudsteam opgericht. Dat deden we negen jaar geleden en het ombudswerk doe ik nog steeds. Andere PvdA-fracties in het land hebben inmiddels het idee overgenomen. Samenwerking leidt tot de beste ideeën. Binnen de gemeenteraad organiseer ik Politicalympics, Coaliters en Raadskiën. Sportieve evenementen die fracties op een informele manier dichter bij elkaar te brengen. Ook in mijn vrije tijd kies ik voor sportieve en sociale activiteiten. Het hele jaar door, ook in de winter, zeil ik op een catamaran, met als jaarlijks hoogtepunt een 24-uursrace in september  waarvan de opbrengst ten goede komt aan research naar multiple sclerose. In het werk als leerkracht/directeur van speciaal onderwijs wordt mijn bovenstaande onrust door kinderen, ouders en collega’s zowel getolereerd als gewaardeerd.

Rosa's liefde voor soul, r & b, hiphop, jazz, funk, groove en dance gaat al heel ver terug. Geboren in Afrika en met een gigantische platencollectie van haar vader in huis, heeft ze al vroeg allerlei muziek gehoord, maar zodra ze soul hoorde wist ze... dit is het! Rosa heeft gewerkt voor vele zenders in binnen en buitenland, van jazz programma's tot queer radio. Ze heeft momenteel ook een programma op pinqradio.com genaamd The Champagne Room waarin ze haar diverse muzikale stijlen kwijt kan. Een klein overzicht: radio shows voor Trijaya FM (Indonesie), New Dance Radio, Slam FM, Sun FM, Q the Beat, Pinq Radio. En ook station calls for: Arrow Classic Rock, Colorful Radio, New Dance Radio, Trijaya FM. Daarnaast werkt ze ook als DJ duo 'Double G' op festivals en feesten zoals Milkshake, Lovedance, Transformer, YARRR!, Girl Drop, Wijntheater, Tolhuistuin, Valtifest, KingsNight & KingsDay at Homomonument, Club YOLO, Beurs van Berlage etc.

Hank Ydema is vanaf 1 oktober bij de VBA verantwoordelijk voor relatiebeheer en acquisitie. Hank heeft ruime ervaring in management van winkelgebieden in Amsterdam, was onder andere uitgever van diverse Magazines van Sportbonden én communicatieadviseur bij de Almeerse Hockey Club en de VLOK, de landelijke vereniging van Klusbedrijven.

DJ-Ro(Ronald de Bies) is op 13-jarige leeftijd begonnen met het draaien van vinylplaten op de platenspelers van zijn vader. Na veel oefenen en een paar kapotte pickupnaalden verder, lukte de allereerste beatmatch. A talent was born! Hij werd op dat moment dan ook vaak gevraagd om te draaien op feesten van vrienden en kennissen, maar zijn dj-talent werd pas echt ontdekt, nadat hij een mix-contest had gewonnen. Door zijn talent, passie voor muziek en uit liefde voor het vak, groeide hij uit tot een volwaardig allround dj en draaide hij op diverse evenementen. In 2014 startte hij zijn eigen bedrijf, DJ-Ro’s Drive-In Show en de teller staat momenteel op meer dan 150 gigs per jaar. Hij draait van top-40 tot guilty pleasures of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of gala, DJ-Ro does it all.

Enthousiasme, passie, beleving en nieuwsgierigheid. Het zijn zijn de eigenschappen waarmee ik een energieke radioshow wil neerzetten op Easy FM. Mijn naam is Jordy Haak, geboren op 22 mei 1989 te Amsterdam. Ik ben echter al mijn hele leven woonachtig in Almere, de stad waar ik trots op ben. Als fervent sportliefhebber zie ik het als een prachtige uitdaging om presentator en verslaggever te zijn voor Easy FM Sport. ‘Sportminded’ is de term die het beste bij mij past. Van voetbal tot wielrennen, van tennis tot Amerikaanse sporten. Ik kan er helemaal in opgaan. Dat enthousiasme en die passie wil ik graag overbrengen op de luisteraar. Hoe mooi is het om knappe sportprestaties van Almeerders onder de aandacht te brengen bij stadsgenoten?! Als freelance journalist voor Telesport (De Telegraaf) en 'content creator' bij Almere City FC ben ik reeds bekend met het journalistieke landschap. Het presenteren van een radioshow zie ik als een uitdagende vervolgstap. Easy FM Sport wordt gepresenteerd vanuit de glazen studio in het hart van Almere, maar ook live langs de lijn. Wanneer de voetbalcompetities weer van start gaan zijn zowel de thuis- als uitwedstrijden van Almere City FC live te volgen bij ons op de radio!

Mijn naam is Stefan Brau geboren op 18 juli 1977. Sinds jonge leeftijd bezig met alles dat met geluid te maken heeft. Via het standaard traject, piraten naar lokale omroep enzovoorts, ben ik verder gekomen in de mediawereld om uiteindelijk fulltime voice-over en programmamaker te worden. Op dit moment kun je me op verschillende andere radiozenders in de randstad horen. Ook heb ik gewerkt voor RTL Nederland, 100% NL, Radio 8 FM, Hot Radio, Stadradio Rotterdam en Den Haag, City FM en vele andere radiozenders. Ik heb een hekel aan dingen die niet mogelijk zijn omdat standaard procedures in de weg zitten. Voor mij geldt dat ik altijd creatief omga met de uitdagingen van alle dag. In principe is alles mogelijk maar soms moet je even ‘omdenken’ Een spreuk die mij past is: je mag ook ‘nee’ zeggen zonder uitleg te geven. Ik ben een echte ‘pleaser’ geweest en vond het moeilijk om mijn mening te geven. Tot ik het woord ‘nee’ leerde uitspreken. In het begin moeilijk, maar al snel pluk je er de vruchten van. Zonder humor kom ik de dag niet door. Ik hou van een geintje en een grap en grol. Mensen die te serieus in het leven staan zouden het moeilijk vinden om met mij om te gaan en vice versa. Het leven is soms al serieus genoeg dus geniet van de dag. Dat genieten kan ook bij Easy FM. Ik presenteer elke werkdag @work op Easy FM waarin ik al mijn favoriete tracks mag draaien. Mijn muzieksmaak is gewoon niet te doen. Zo breed. Ik kan daarom ook geen specifieke tracks noemen.