Current track

Title

Artist

Current show

Easy Island

00:00 02:00

Current show

Easy Island

00:00 02:00

Background

Soul and R&B

Presented by Dj Rosa G

Scheduled on

Maandag 21:00 00:00
Dinsdag 21:00 00:00
Woensdag 21:00 00:00
Donderdag 21:00 00:00
Vrijdag 22:00 00:00

Presented by DJ Rosa G

Tagged as:
Rosa G woont in Amsterdam maar is geboren in Liberia, West-Afrika. Haar liefde voor muziek met soul, zoals r & b, hiphop, jazz, funk, groove en dance, is voornamelijk ontstaan ​​uit haar roots en achtergrond.

“Ik begon ooit een jazzprogramma op de Indonesische radio, toen ik in daar woonde. Sindsdien vind ik DJ-en een van de leukste manieren om mensen te bereiken en muziek te delen. In het begin luisterde ik 24 uur per dag naar de radio en schreef ik de hele Top 40 terwijl ik ernaar luisterde. ”

“Het dj'en is altijd in mij geweest. Toen ik nog niet eens kon lopen, ging ik naar de pick-up, haalde mijn favoriete LP van die week uit en begon te dansen op de muziek. Dus ja, de liefde voor muziek begon heel vroeg in mijn leven. "

“Mijn smaak voor muziek is altijd heel divers geweest, maar met een duidelijke voorkeur voor de soulful, funky sounds!'

Read more

Soul and R&B crew

Rosa G woont in Amsterdam maar is geboren in Liberia, West-Afrika. Haar liefde voor muziek met soul, zoals r & b, hiphop, jazz, funk, groove en dance gaat dus al heel ver terug. Rosa heeft gewerkt voor vele zenders in binnen en buitenland, van jazz programma's tot queer radio. Ze heeft momenteel ook een programma op pinqradio.com genaamd The Champagne Room waarin ze haar diverse muzikale stijlen kwijt kan. Een klein overzicht: radio shows voor Trijaya FM (Indonesie), New Dance Radio, Slam FM, Sun FM, Q the Beat, Pinq Radio. En ook station calls for: Arrow Classic Rock, Colorful Radio, New Dance Radio, Trijaya FM. Daarnaast werkt ze ook als DJ duo 'Double G' op festivals en feesten zoals Milkshake, Lovedance, Transformer, YARRR!, Girl Drop, Wijntheater, Tolhuistuin, Valtifest, KingsNight & KingsDay at Homomonument, Beurs van Berlage etc.