Current track

Title

Artist

Current show

Easy @ Work

13:00 17:00

Current show

Easy @ Work

13:00 17:00

Background

Jeremy Kesseler


Jeremy Kesseler shows

Easy @ Work in the Morning

Gepresenteerd door Jeremy Kesseler

easy fm radio & koffie

Nog niet zo lang geleden kreeg ik er een opmerking over. “Het past goed bij je, het EASY FM format.” Dat komt doordat ik mij in Almere thuis voel. De relaxte muziek die we draaien is een mix die ik thuis ook zelf zou opzetten. Waar luister jij graag naar?

Met jouw input ga ik graag aan de slag in mijn radioprogramma’s. Ik zit er namelijk niet voor mijzelf, maar voor jou. Die filosofie heb ik altijd gehad bij het radiomaken. Al sinds mijn dertiende, toen ik verslaafd raakte aan het medium.

Dit kwam door het luisteren naar een lokale piraat, die Engelstalige popmuziek uitzond volgens Amerikaans format. Zeg maar ‘snelle moderne radio’, die in de jaren 80 opkwam. Er werd een wereld van verbazing gecreëerd en boeiende verhalen verteld. Thuis heb ik toen meteen een ‘echte studio’ gebouwd. Nou ja, ‘echt’ voor die tijd dan.

Jou meevoeren door de dag met muziek, een boodschap overbrengen, jou de magie van geluid laten beleven…ik vind het gaaf om te doen! Daarom draaide ik vroeger bij diverse lokale omroepen in het land, zweepte het publiek op in discotheken, praatte drive-in shows aan elkaar en belandde fulltime in de mediawereld na mijn opleiding.

Als hoger opgeleide marketeer gaat mijn passie dan ook uit naar communicatie en content in de breedste zin van het woord. Maar zeker ook in beeld en geluid!

Welk verhaal mag ik jou vertellen?

Jeremy