Nieuws

HPV-vaccinatie 18+ nu zonder afspraak

today10 februari 2023 88

Achtergrond
share close

Jongvolwassenen, geboren tussen 1996 en 2003, kunnen nu ook zonder afspraak terecht bij de GGD in Almere voor een HPV-prik.

In het kader van een tijdelijke vaccinatiecampagne, die loopt tot juni van dit jaar, zijn zij per brief uitgenodigd. Veel van deze jongeren werken of studeren, daarom is er een flexibele inloop in Almere. Als ze zich melden, hebben ze alleen een identiteitsbewijs nodig.

Deze tijdelijke campagne staat los van de Rijksvaccinatiecampagne voor kinderen geboren in 2011, 2010, 2007 en 2005. Voor hen moet nog steeds een afspraak worden gemaakt.
De HPV-prik beschermt tegen zes soorten kanker.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Opnieuw asfaltering nodig bij Hogering door loslatend wegdek

Een deel van de net geopende Hogering in Almere moet opnieuw worden geasfalteerd omdat het wegdek op sommige plekken loslaat. Dat meldt de provincie. Het asfalt is aangebracht bij te koud weer en heeft daarom niet goed kunnen hechten. Hierdoor zijn er gaten in het wegdek ontstaan. Op verschillende plekken zijn noodreparaties uitgevoerd. Het gaat om het traject in beide richtingen tussen de Contrabasweg en de Hollandsedreef. Na drie jaar […]

today10 februari 2023 24


0%