Nieuws

Hogering weer gedeeltelijk dicht

today14 april 2023 145

Achtergrond
share close

Een gedeelte van de Hogering gaat dit weekend weer dicht. De weg krijgt een nieuwe laag asfalt. Van 14 tot 17 april is er geen verkeer mogelijk richting de A6.

Na drie jaar werken werd de verbrede Hogering in december geopend, maar is op sommige plekken alweer aan vervanging toe. Het asfalt is namelijk aangebracht bij te koud weer en heeft daarom niet goed kunnen hechten. Hierdoor zijn er gaten in het wegdek ontstaan.

Ter hoogte van de Muziekwijk is de Hogering in beide richtingen dicht. Toerit Argonweg blijft open. De omleidingen zullen met borden worden aangegeven.

Naast het asfalt worden er ook nog andere werkzaamheden verricht aan de Hogering. Zo wordt er nog gewerkt aan de verlichting, bermen en bebording.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Hoogbejaarde (81) met MS maakt miniatuur bouwkunstwerkjes

De Almeerse meneer Huijgen (81) heeft MS, een zenuwziekte die steeds erger wordt, maar dat weerhoudt hem niet om zijn passie te blijven uitoefenen: het maken van miniatuur bouwkunstwerkjes. In het woonzorgcentrum de Kiekendief in Almere Stad, waar Huijgen woont, noemen de verpleegkundige hem een inspiratiebron. Zijn eenkamerwoning staat vol met zelfgemaakte bouwstukjes, van de Eiffeltoren tot aan een Amerikaanse truck. Alles moet met kleine stukjes hout in elkaar gedrukt […]

today13 april 2023 69


0%