Nieuws

Foutje: verkeerde postcode op nieuwe straatnaamborden Oosterwold

today1 maart 2023 66

Achtergrond
share close

De gemeente Almere is de mist in gegaan bij het plaatsen van tientallen straatnaamborden in de wijk Oosterwold. Er staan verkeerde cijfers op, waardoor er nu stickers overheen geplakt moeten worden om de fout te herstellen.

Op Almeerse straatnaamborden staan rechtsonder de laatste twee cijfers van het postcodegebied afgedrukt. Oosterwold ligt vrijwel geheel in het gebied 1349, wat zou betekenen dat op de borden het getal 49 zou moeten staan. Maar in de wijk prijkt overal het getal 13 op de gemeentelijke bordjes. De eerste twee cijfers dus, alsof het gaat om 1313, de postcode van de Kruidenwijk.

‘Miscommunicatie’
Volgens een woordvoerder van de gemeente Almere zijn de foute cijfers op zo’n 50 tot 60 borden terecht gekomen. De precieze oorzaak van de fout is niet bekend, maar duidelijk is wel dat er iets is misgegaan in de communicatie met het bedrijf dat de borden maakte. Door op de plek van de 13 nu een sticker met het juiste postcodegetal te plakken, wordt de fout alsnog hersteld.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Milde winter is een zegen voor de kastuinbouw: “We zijn er nog”

Met torenhoge gasprijzen en een mogelijk strenge winter op komst, stond het voortbestaan van menig kastuinbouwer op het spel. Maar dankzij het gunstige weer lijken de gevolgen voor een aantal telers mee te vallen. “We hebben veel minder gas gebruikt dan de laatste jaren”, zegt Laurens Bijl van Kwekerij Almere. “De afgelopen twee jaar heb ik de gasprijzen zien verzevenvoudigen. Daar had ik slapeloze nachten van. Helemaal toen er ook […]

today1 maart 2023 27


0%