Nieuws

Drie Almeerders aangehouden in Rotterdamse haven

today10 januari 2023 43

Achtergrond
share close

Drie Almeerders zijn in de nacht van zondag op maandag aangehouden op de Maasvlakte in Rotterdam omdat ze vermoedelijk drugs uit containers wilden halen. Dat meldt het ANP.

Het gaat om drie jongemannen van 17,18 en 19 jaar. Het drietal zit nog vast. De zogenaamde uithalers worden ingezet door criminele organisaties om op het haventerrein over toegangshekken te klimmen en te proberen containers open te breken om drugs uit containers te halen.

Was voorheen de straf voor ongeoorloofde aanwezigheid op het haventerrein een geldboete van 90 euro, nu kunnen inklimmers maximaal een jaar celstraf krijgen.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

easyfm almere

Nieuws

Meerdere voertuigen verwoest door brand bij autobedrijf

Vijf auto’s zijn zondag aan het begin van de avond verwoest door een brand bij een autobedrijf in Almere Stad. De wagens stonden op het buitenterrein van de garage aan de Markerkant 14. Er stonden nog meer auto’s op het buitenterrein, maar de brandweer wist te voorkomen dat het vuur zich verder uitbreidde. Volgens een medewerker van het autobedrijf is het nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan. Er zijn […]

today10 januari 2023 109


0%