Nieuws

Café Men at Work gesloten op last van burgemeester

today27 februari 2023 581

Achtergrond
share close

Café Men at Work op de Grote Markt in Almere is op last van de burgemeester voor vier weken gesloten. Op een bekendmaking bij de ingang staat te lezen dat het verboden is om het pand te betreden.

Volgens een woordvoerder heeft waarnemend burgemeester Ank Bijleveld dit besluit genomen naar aanleiding van meerdere incidenten en overtredingen die te relateren zijn aan de horecazaak. De gemeente respecteert de privacy van de eigenaren en wil daarom verder niets over de sluiting toelichten. Eén van de eigenaren lijkt wel een idee te hebben waarom het café dicht moet, maar wil daar niets over zeggen en bespreekt dit met een advocaat.

De sluiting komt vlak voor een jubileum. Op 4 maart bestaat Men at Work 25 jaar.

Op de website van het café is alle informatie weggehaald. De Facebookpagina is er nog wel. Daar is donderdagmiddag nog een bericht geplaatst waarin gasten worden uitgenodigd om dit weekend in hun ondeugendste outfit komen.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Overname voor Go Sharing, scooters vanaf volgende week weer op straat

De deelvoertuigen van GO Sharing zijn vanaf volgende week weer te gebruiken. Het bedrijf is overgenomen door BinBin, de grootste aanbieder van deelvervoer in Turkije. Twee weken geleden moest de aanbieder van groene deelscooters uitstel van betaling aanvragen. Go Sharing is ook in Almere actief. Het bedrijf was in de problemen gekomen door het faillissement van het bedrijf GreenMo, waarvan de scooters werden geleased. Daardoor waren de voertuigen niet goed verzekerd […]

today27 februari 2023 34


0%