Nieuws

Burgemeester blikt terug op eerste maand

today18 april 2023 139

Achtergrond
share close

Burgemeester Hein van der Loo blikt terug op zijn eerste maand als burgemeester van Almere. Dat doet hij met zijn eerste vlog op social media.

De vlog van Van der Loo begint onder de kersenbloesems in de Regenboogbuurt in Almere Buiten. “Ik zei aan het begin, ik ga op ontdekkingsreis door de stad. En dit is mijn ontdekking” , vertelt Van der Loo. Zo is te zien dat de burgemeester op bezoek was bij Aeres Hogeschool. Ook opende hij tentoonstellingen, heeft hij een schild mogen uitreiken bij Almere City FC en was de burgemeester planken aan het beitsen bij Jeugdland.

Ook in Zwijndrecht, waar Van der Loo eerst burgemeester was, maakte hij vlogs en podcasts. In Almere zet hij deze traditie voort. Aan het einde van het filmpje laat Van der Loo weten zich te verheugen om meer Almeerders te ontmoeten.

Ondanks zijn vlogervaring is de burgemeester niet de eerste in Almere. Zijn voorganger Franc Weerwind maakte ook al vlogs.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Enkhuizer aangehouden voor steken Almeerder

De politie heeft afgelopen weekend een 37-jarige Enkhuizer aangehouden. Hij wordt verdacht van het neersteken van een leeftijdsgenoot uit Almere. Dat meldt de politie. De Almeerder meldde zich zaterdag in het ziekenhuis met een steekwond. Die zou hij hebben opgelopen aan de Laurier in het Noord-Hollandse Hoogkarspel. Een 28-jarige vrouw zou in diezelfde straat bedereigd zijn met een steekwapen. De politie is zaterdagavond ter plaatse gegaan met beschermende vesten en politiehonden om de verdachte aan te houden. Wat het motief […]

today18 april 2023 34


0%