Nieuws

Bekijk hier de uitagenda voor dit weekend

today30 januari 2023 9

Achtergrond
share close

Ook dit weekend heeft Paul Albers van VVV Almere weer de leukste uitjes op een rij gezet. Van boogschutten tot aan een nachtje doorhalen.

1. Boogschieten
Wanneer: zaterdag 28 januari
Waar: Outdoorpark SEC
Entree: €12,50

Outdoorpark SEC organiseert zaterdag een workshop boogschieten. Op de boogschietbaan krijg je uitleg over je houding, richting, aanspannen en loslaten. Gaat het regenen? Dan wordt de workshop verplaatst naar de overdekte schietbaan.

2. Housewarming bij M .
Wanneer: t/m 18 juni
Waar: Almere Hortus
Entree: €5

Wie op de Floriade is geweest heeft het gebouw van M. vast wel gezien. Het is de bedoeling dat dit ronde gebouw in het water een kunstmuseum wordt. Nieuwsgierig wat er wellicht komen gaat? Om die reden houdt M. een housewarming om Almeerders te laten zien wat ze in huis hebben.

3. Helemaal House
Wanneer: Zaterdag 28 januari 23:00
Waar: De Meester
Entree: €11,50

De Meester organiseert dit weekend weer een house feestje voor de liefhebbers. De nacht staat in het teken van muziek, drankjes en lichtshows.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

easyfm almere

Nieuws

Oude pand Rhodos en Etos maakt plaats voor 40 appartementen

Het oude complex van de Etos en het Griekse restaurant Rhodos gaat plaatsmaken 40 appartementen. Het huidige pand van drie verdiepingen, gelegen op de hoek van de Metropolestraat en de Stationsstraat, wordt volledig gesloopt waarna er vier verdiepingen voor terugkomen. Projectontwikkelaar Kroonenberg, ook eigenaar van Almere City FC, geeft aan dat de appartementen tussen de 70 en 90 vierkante meter worden. Op de begane grond komt één winkelruimte in plaats […]

today30 januari 2023 7


0%