Nieuws

Almere wint prijs evenementenstad van het jaar 2022

today4 april 2023 23

Achtergrond
share close

Almere heeft maandagmiddag de prijs gewonnen voor beste evenementenstad van het jaar 2022. Dat heeft de jury bepaald van de Nationale Evenementenprijzen. Samen met Deventer was Almere genomineerd in de categorie ‘Evenementenstad van het jaar’ voor steden boven de 100.000 inwoners.

“Deze steden hebben laten zien dat ondanks de problemen ze niet bij de pakken neer zijn gaan zitten. De winnaar heeft gekeken naar kansen en nieuwe samenwerkingen in plaats van kritiek en beperkingen”, aldus de jury tijdens de uitreiking. Volgens de jury hebben de Floriade en het uitgebreide evenementenprogramma van de stad de doorslag gegeven.

Wethouder Maaike Veeningen van D66 en Nick Smit van Almere City Marketing namen de prijs in ontvangst. De nationale evenementenprijzen worden sinds 2001 uitgereikt.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Groep 6 De Regenboog hoopt op schoolreisje door inzamelen elektronisch afval

Kinderen van de groepen 6 van IKC de Regenboog in Almere Haven zetten zich nog tot het einde van deze week in voor de race tegen E-Waste. De E-Waste Race is een wedstrijd tussen scholen in een regio om zoveel mogelijk elektronisch afval bij mensen uit de buurt op te halen. De winnaar van de wedstrijd wint een schoolreisje en dus doen de kinderen erg hun best. Ivy en Néori […]

today4 april 2023 41


0%