Nieuws

Snelle, Jeangu Macrooy en MEAU op Bevrijdingsfestival in Almere

today20 maart 2023 12

Achtergrond
share close

De artiesten voor het Bevrijdingsfestival zijn bekend. Onder meer Jeangu Macrooy & De Nieuwe Nederlanders, STUK, Snelle en Trafassi staan op 5 mei op het hoofdpodium in Almere. Ook de Ambassadeur van de Vrijheid, MEAU, komt naar de stad. Zij vliegt de hele dag langs de diverse bevrijdingsfestivals.

De optredens van de bekende artiesten zijn traditiegetrouw op de Esplanade. Daar begint het feest om 13.00 uur. Televisiepresentator John Williams sluit ook aan. Hij komt met ‘RNB OldskoolHits’ naar Almere. Dit concert is momenteel te zien in de Nederlandse theaters. MEAU staat in de avond op het hoofdpodium. Deze zangeres is bekend van het nummer “Dat heb jij gedaan.”

Artiesten kunnen strijden voor plek op hoofdpodium

Op de Grote Markt is de muziekwedstrijd ‘Songs for Freedom Contest’. Muzikanten kunnen een ode aan de vrijheid laten horen, de winnaar speelt die dag op het hoofdpodium van Bevrijdingsfestival Flevoland. Ook zijn er op het plein zogenoemde ‘vrijheidscolleges’. Wie dat wil kan op de Grote Markt met veteranen in gesprek gaan. Kinderen kunnen terecht op het Stadhuisplein. Daar staan springkussens en kermisattracties. Ook zijn er optredens van onder meer meidengroep ‘Infinity’.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almere City FC struikelt niet over Jong Ajax

Even slikken en dan gewoon weer door gaan. Almere City FC heeft de nederlaag tegen concurrent VVV (1-3) goed verwerkt. Bij Jong Ajax wonnen de mannen van Alex Pastoor met 0-2 en staan inmiddels weer derde in de Keuken Kampioen Divisie. Het zat Almere City FC niet mee de afgelopen week. Een afgelaste wedstrijd tegen Jong Utrecht die de periodetitel had moeten opleveren en een nederlaag tegen VVV drukten de […]

today20 maart 2023 29


0%