Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

Werkzaamheden Baltimoreplein gaan van start

Written by on 8 december 2020

Het Centrum van Almere Buiten krijgt een nieuw gezicht. Volgens de gemeente is dat nodig voor de toekomst. “Almere Buiten Centrum is onderdeel van de aanpak Stedelijke Vernieuwing, een van de acht kernopgaves van het coalitieakkoord”, aldus de Gemeente Almere. “Nu de afronding van de bouw van het hotel in zicht is en na een uitgebreid participatietraject met omwonenden en ondernemers over de herinrichting van het Baltimoreplein, is vrijdag door wethouder Hilde van Garderen het startsein gegeven voor de uitvoering”. [lees verder op nieuws.nl]

Foto

Wethouder Hilde van Garderen geeft startsein voor herinrichting Baltimoreplein. Foto door: Gemeente Almere (Aangeleverd).