Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

Uitzondering bezoekersaantallen voor vijf culturele instellingen in Flevoland

Written by on 2 oktober 2020

Sinds dinsdag 29 september om 18.00 uur is een nieuwe noodverordening voor de Veiligheidsregio Flevoland van kracht. Hierin staan de landelijke coronamaatregelen die het kabinet op maandag 28 september heeft aangekondigd. Vanwege deze landelijke maatregelen is er binnen per ruimte een maximum aantal van 30 personen toegestaan. De voorzitter van Veiligheidsregio Flevoland heeft in overleg met de burgemeesters van Flevoland besloten om vooralsnog voor een aantal culturele instellingen een ontheffing te verlenen. [lees verder op 1almere.nl]

Foto

Optreden Anne Frank KAF. Foto door: Mario Sguotti.