Huidig liedje

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Background

Bob van Beeten naar EASY 95.5 FM

Written by on 14 september 2020

Vanaf vanmiddag is presentator en voice-over Bob van Beeten dagelijks te horen tussen 13.00 en 17.00 uur op de Almeerse radiozender EASY 95.5 FM.

Jaren ervaring

Bob van Beeten. Foto aangeleverd.

Met Van Beeten haalt de radiozender opnieuw een groot radiomaker binnen. “Ik kon nog maar net lopen en wist al met één druk op de knop de Philips buizenradio van mijn ouders te laten spelen”, vertelt Bob van Beeten. “De interesse voor de microfoon en Sony bandrecorder was ook vanzelfsprekend. Dus de radioman in mij moest een keer van zich laten horen. Dat gebeurde toen ik 12 jaar was met de aanschaf van mijn eerste mengpaneeltje van de firma Roelofs en sindsdien ben ik meer te stoppen”.

Almeerder Bob van Beeten werkte eerder voor Sky Radio, Radio 10 en Omroep Flevoland.