Huidig liedje

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Background

‘Het is leuk om te zien dat het werkt; we kunnen nog meer ouderen helpen’

Written by on 4 september 2020

‘Het is heel snel gegaan en het resultaat mag er zijn!’ Het enthousiasme is te horen in de stem van Jordi van der Meijden, medeoprichter van KlusmetPlus. Hij heeft een Impuls van MAEX toegekend gekregen om zijn organisatie te versterken.

Platform

Jordi ontwikkelde met zijn medestudenten een platform waar ouderen die hulp nodig hebben voor allerlei klusjes worden gekoppeld aan jongeren die wat willen bijverdienen en ouderen in hun buurt willen helpen. Meerdere vliegen in een klap dus. Met name de verbinding tussen de twee groepen en het tegengaan van eenzaamheid maakt het werk zo bijzonder.

Grote vraag

Om aan de grote vraag te kunnen voldoen was er een belangrijke stap nodig achter de schermen. Er was dus potentieel voor groei.’ vertelt Jordi. ‘De oplossing was……………..[lees verder op 1almere.nl]

‘Het is leuk om te zien dat het werkt; we kunnen nog meer ouderen helpen’