Huidig liedje

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Background

Teleurstelling over Diversiteitsdag op Stadhuis

Written by on 3 september 2020

De gemeente Almere kiest dit jaar opnieuw voor het stadhuis als locatie voor de Diversiteitsdag. Dat meldt het college in antwoord op vragen van NIDA Almere. Bij die partij is hierover teleurstelling ontstaan.

Teleurgesteld

“We hebben bepleit voor een Diversity Day 2020 in de stad, met de stad en voor de stad”, schrijft Hassan Buyatui van NIDA. “Hiervoor pleiten wij, omdat we signalen hadden opgevangen dat er verschillende partners en organisaties in de stad zijn, die het organiseren van dit soort activiteiten samen met de gemeente zouden willen oppakken. Het gaat uiteindelijk om het belang van diversiteit onder de aandacht van de Almeerse samenleving te brengen. Zo te zien denkt het college heel anders over. Teleurstellend”.

“In 2019 vierde het college het Diversity Day met een taartje op het stadhuis. Dit vinden we onvoldoende. We hebben liever dat op de Diversiteitsdag er activiteiten georganiseerd worden in de stad, met de stad en voor de stad.”

6 oktober

Diversity Day, oftewel Diversiteitsdag, vindt………….[lees verder op 1almere.nl]

Teleurstelling over Diversiteitsdag op Stadhuis