Huidig liedje

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Background

StrandLAB Almere opent circulair atelier op het Almeerderstrand

Written by on 3 september 2020

Op vrijdag 18 september opent StrandLAB Almere vol trots zijn nieuwe atelier op het Almeerderstrand. Het atelier biedt een artist-in-residenceplek voor (inter)nationale kunstenaars en creatieve denkers. Een plek waar ze zich thuis voelen, nieuwe ideeën werkelijk kunnen maken en kunnen testen met publiek.

Op het strand

Het atelier staat midden op het strand aan de IJmeerdijk in Almere tegenover theatergezelschap Vis à Vis op een plek waar water, wind en zand de gebruiker inspireren. De werkplek is in juni op het strand geplaatst en in de zomer getest door verschillende kunstenaars, uiteenlopend van componisten, musici, festival- en filmmakers. Hun bevindingen waren positief.

Aantrekkingskracht

De plek biedt veel ruimte voor interactie met een divers publiek en fungeert……………..[lees verder op 1almere.nl]

StrandLAB Almere opent circulair atelier op het Almeerderstrand

Foto

Atelier StrandLAB op het Almeerderstrand. Foto door: StrandLAB Almere.