Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Theatergroep Suburbia met voorstelling Judas naar Grote Kerk Alkmaar

Written by on 2 september 2020

Judas is terug. Theatergroep Suburbia uit Almere speelde de theatermonoloog van Lot Vekemans afgelopen voorjaar. De tournee werd afgelast vanwege corona, maar komt eenmalig terug naar de Grote Kerk in Alkmaar.

Voorstelling

De voorstelling vindt plaats op 11 september. De week daarop is er ook een voorstelling te zien in de Schouwburg van Deventer. Theatergroep Suburbia speelde Judas eerder met groot succes op locatie en op landelijke theatertournee. De voorstelling werd lovend ontvangen door pers en publiek. Vanwege corona werd de theatertournee afgelopen voorjaar afgelast. Nu komt Judas op verschillende plekken terug.

Groene Kathedraal Almere

De monoloog is nog te zien op locatie in de Groene Kathedraal in Almere tot……………[Lees verder op 1almere.nl]

Theatergroep Suburbia met voorstelling Judas naar Grote Kerk Alkmaar

Foto

Judas. Foto door Suburbia.