Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

Schrijfster Niña Weijers betrekt woning in Almere

Written by on 1 september 2020

Niña Weijers ontving vandaag de sleutel van haar tijdelijke woning in Almere. Weijers gaat de komende maanden een boek schrijven over Almere. Het boek wordt als vierde toegevoegd aan de reeks ‘Almere Verhalen’.

Inwoner van Almere

Vanaf nu is Niña Weijers inwoner van Almere. Ze heeft vrijdag de sleutel van haar tijdelijke woning ontvangen uit handen van wethouder Hilde van Garderen. “Het voelt goed om me eindelijk, al is het wellicht tijdelijk, inwoner van Almere te kunnen noemen,” zegt Niña Weijers. “Ik verheug me erop de stad te leren kennen vanaf mijn plek aan het Weerwater. Mijn hond is altijd een goed excuus voor lange omzwervingen. Ook hoop ik de komende tijd te kunnen ingaan op de warme uitnodigingen van verschillende Almeerders om bij hen thuis te komen eten, want dat is hoe je een stad leert kennen: door de mensen en de verhalen.”

Almere Verhalen

Het idee voor de Almere Verhalen ontstond in 2009 bij het samenstellen van de Cultuurnota ‘Stad met verbeelding’. De gemeente besloot destijds om meer aandacht te geven aan……………..[Lees verder op 1almere.nl]

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Schrijfster Niña Weijers betrekt woning in Almere

Foto

Niña Weijers. Foto: Aangeleverd.