Huidig liedje

Current show

Easy Weekend

09:00 13:00

Current show

Easy Weekend

09:00 13:00

Background

Jongerenvoorstelling What’s Next?! gaat coronaproof on tour

Written by on 1 september 2020

Vrijdag 4 september start de kaartverkoop van de nieuwe voorstelling van Toneelgroep Sterrenstof. De voorstelling What’s Next?! is te zien op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober om 20:00 uur, in dé woonkamer van Almere; Het Buitenhuis.

Jongeren

Sterrenstof neemt het publiek mee in de levens van drie jongeren die op het punt staan alles beslissende keuzes te maken, of stellen ze dit toch nog even uit..? Levensvragen, angsten en dromen vliegen je om de oren, terwijl de spanningen hoog op lopen in een klein studente kamertje. Kijk voor tickets op www.toneelgroepsterrenstof.nl.

What’s next?!

What’s Next?! speelt zich af inde studentenkamer van Luna, een meisje van begin twintig die “iets” heeft met Thijs. Ze lijken het goed voor elkaar te hebben; een afgeronde studie, veel vrienden, een toffe Insta feed en plannen om te reizen en zo te bouwen aan hun glansrijke toekomst, toch? Wanneer het jonge zusje van Thijs onverwachts hun date komt verstoren, krijgen Luna en Thijs een spiegel voor. Is hun leventje wel zo op orde als dat ze doen lijken? Weten zij eigenlijk wel echt wat ze willen? Zien zij die glansrijke toekomst eigenlijk wel voor zich? Of zijn keuzes maken misschien te moeilijk wanneer verwachtingen, ambities, verlangens en angst een grote rol spelen? What’s Next?!

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Jongerenvoorstelling What’s Next?! gaat coronaproof on tour

Foto

Toneelgroep Sterrenstof What’s Next. Foto: Aangeleverd.