Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

Inschrijving naschoolse sport- en beweeglessen Almere Kenniscentrum Talent geopend

Written by on 31 augustus 2020

De Almeerse schoolgaande jeugd kan zich sinds donderdag inschrijven voor de naschoolse sport- en beweeglessen van Almere Kenniscentrum Talent (AKT). De lessen bieden basisscholieren (groep 1 t/m 8) en scholieren uit het Speciaal Onderwijs (8 t/m 12 jaar) de gelegenheid om naast hun reguliere gymlessen extra te bewegen.

Vijf verschillende lessen

Het AKT biedt dit jaar vijf verschillende lessen aan. Twee zijn open voor iedereen (Gym+ en Sport+), voor de andere drie lessen ontvangen scholieren een persoonlijke uitnodiging via hun vakdocent bewegingsonderwijs indien zij denken dat een kind hier behoefte aan heeft.

Inschrijven

De gratis naschoolse lessen starten op 14 september en vinden verspreid over Almere plaats. Ervaren vakleerkrachten bewegingsonderwijs van ASG en Prisma verzorgen de lessen. Inschrijven kan via sportencultuur.almere.nl. Daar is ook het hele aanbod te vinden inclusief de locaties, data en inschrijfmogelijkheden.

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Inschrijving naschoolse sport- en beweeglessen Almere Kenniscentrum Talent geopend