Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

Politie zoekt getuigen van straatroof Winterspelenplein

Written by on 25 augustus 2020

De politie zoekt getuigen van een straatroof en de opvolgende achtervolging rondom het Winterspelenplein op vrijdag 21 augustus. Het slachtoffer werd daarbij bedreigd met een mes, en er ontstond een opvallende achtervolging tussen het slachtoffer en de daders.

Ruzie

“Tussen 15.00 en 15.40 uur werden er meerdere meldingen gedaan van een ruzie in Almere Poort. Later bleek het te gaan om een straatroof, waarbij het slachtoffer bedreigd is met een mes”, zo meldt de politie. “Daarna is het slachtoffer achter de daders aangegaan en ontstond er een achtervolging te voet. De mannen zijn daarbij in de buurt van station Almere Poort, de Winterspelenplein, het Bronzen Medaillepad, de Olympialaan en de Poortdreef ter hoogte van het Olympiakwartier geweest”.

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Politie zoekt getuigen van straatroof Winterspelenplein