Huidig liedje

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Background

Straatroof Kraanvogelbrug; politie zoekt getuigen en beelden

Written by on 24 augustus 2020

In de avond van zondag 16 augustus worden twee fietsers beroofd van hun tassen. Drie jonge mannen houden de slachtoffers tegen en bedreigen hen met een mes. De politie zoekt getuigen die rondom de beroving iets gezien hebben, of mogelijk camerabeelden hebben.

Kraanvogelbrug

“Op zondagavond rijden twee fietsers rond 19.50 richting de kraanvogelbrug”, meldt de politie. “Ze rijden een poosje achter drie jonge mannen over de Danslaan. Niet veel later stoppen de mannen en halen de fietsers hen in. Op de Kraanvogelbrug blijkt dat het drietal de fietsers heeft gevolgd, en worden de twee slachtoffers klemgereden. Daar worden ze door de mannen beroofd van hun tassen, onder bedreiging van een mes. De verdachten gaan er vandoor over het Edgar Degaspad, in de richting van de Juan Grisstraat. De gestolen tassen worden op dinsdag 18 augustus teruggevonden in een steeg achter de Albrecht Durerweg”.

Opsporing

De politie is op zoek naar getuigen die rondom de beroving, of in de buurt van waar de tassen zijn gevonden, iets hebben gezien. Op de website van de politie is een signalement te vinden van de drie verdachten en je vindt er contactgegevens van de politie.

Bron: 1Almere.nl.