Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

Stem mee: Welk speelkunstwerk komt er op het Baltimoreplein?

Written by on 18 augustus 2020

Een knotsgekke fruitboomgaard, een oneindige glijbaan, een vloedgolf op het droge of een buitengewoon bochtenparcours: één van deze ideeën wordt in 2021 werkelijkheid op het Baltimoreplein! Arttenders creëerde in samenwerking met vier kunstenaars vier ontwerpen voor het plein. Bewoners van Almere beslissen zelf welk van deze vier ontwerpen wordt uitgevoerd. Dus stem nu! De online publieksstemming loopt van 17 tot 31 augustus op www.onzebuit.nl.

Speelkunstwerken

Op verzoek van de gemeente Almere realiseert creatief bureau Arttenders op het Baltimoreplein in Almere Buiten een kunstzinnig speelobject. Vier titels dingen mee naar de overwinning: Park Fructose, Liquid Landscape, De Golf en Baltimore Bend. Stuk voor stuk tot de verbeelding sprekende ‘playscapes’ die bezoekers uitnodigen tot interactie, sport en spel. De kunstenaars? Die blijven voorlopig anoniem, zodat iedereen onbevooroordeeld z’n stem kan uitbrengen.

Online

Een online stemformulier op www.onzebuit.nl roept jong en oud op om te stemmen op zijn of haar favoriete ontwerp.

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Stem mee: Welk speelkunstwerk komt er op het Baltimoreplein?