Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

Laura Bouwmeester nieuwe voorzitter Stichting InnerCircle

Written by on 17 augustus 2020

Laura Bouwmeester neemt per 15 augustus de voorzittersrol over van Asjen van Dijk. Zij wordt daarmee de nieuwe voorzitter van Stichting InncerCircle. “Onder leiding van Bouwmeester zal de stichting verder werken aan solide groei en innovatieve aanpak van projecten in de culturele sector en het sociaal domein”, aldus de stichting.

Professioneel

Als bestuurslid was Bouwmeester al langer betrokken bij de stichting in een interim-rol. Vanuit haar brede ervaring als bestuurder en toezichthouder zal ze zich vooral richten op de strategie en het meerjarenbeleid. Caroline in’t Veld, directeur van de stichting laat weten: “We zijn ontzettend blij dat Laura ons boegbeeld wil zijn. Ook al hebben wij het net zo moeilijk als andere culturele organisaties, we groeien wel heel hard. Dwars tegen de stroom in, dat past bij ons.“

Nieuw

Asjen van Dijk treedt terug omdat de functie meer energie en tijd eist dan hij op dit moment kan bieden.

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Laura Bouwmeester nieuwe voorzitter Stichting InnerCircle

Foto

Laura Bouwmeester (aangeleverd).