Huidig liedje

Current show

Easy Weekend

13:00 17:00

Current show

Easy Weekend

13:00 17:00

Background

Almeerse componist Miranda Driessen werkt met windharpen op het Almeerderstrand

Written by on 17 augustus 2020

Van 28 augustus tot en met 4 september werkt componist Miranda Driessen als artist in residence in Atelier StrandLAB aan haar project Stemmingen. Dat meldt StrandLAB Almere. Ze doet acht dagen lang onderzoek naar verschillende stemmingen met haar klankinstallatie bestaande uit windharpen. Elke dag stemt zij de installatie op een andere manier en klinken de windharpen anders. Vandaaruit maakt ze iedere dag een nieuwe compositie.

Meedoen

Jij kan ook elke dag meedoen aan de ochtendworkshop of genieten van een concert in de avond. “Iedere ochtend geeft Miranda bij Atelier StrandLAB van 10.30 tot 11.00 uur een workshop deep listening, waarbij je als deelnemer op een bijzondere manier de klanken van de windharpen leert waarnemen. Deelname is gratis, maar aanmelden via de site van StrandLAB is wel verplicht”, schrijft de organisatie.

Lees meer, onder andere over het aanmelden, op 1almere.nl:

Almeerse componist Miranda Driessen werkt met windharpen op het Almeerderstrand

Foto

Windharpen Foto: Miranda Driessen.