Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

Man aangehouden voor steekincident

Written by on 13 augustus 2020

De politie heeft een 45-jarige man uit Almere aangehouden omdat hij verdacht wordt van het neersteken van een 34-jarige plaatgenoot. Dat meldt de politie online.

Steekincident

“Dinsdagmiddag kreeg de politie een melding van een vechtpartij op de Evenaar”, zo schrijft de politie. “Agenten troffen daar een zwaargewonde man aan die was neergestoken. Hij vertelde dat de dader met zijn auto was weggereden. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte heeft zich woensdagochtend 12 augustus gemeld bij het politiebureau in Hardenberg (Overijssel) waar hij is aangehouden. De auto waarin hij was weggereden, is inbeslaggenomen voor onderzoek”.

Getuigen

“De politie is op zoek naar getuigen die gezien hebben wat zich op de Evenaar heeft afgespeeld. Heeft u informatie, neem contact op met de recherche via 0900-8844. De recherche komt ook graag in contact met buurtbewoners die in het bezit zijn van een camera en mogelijk beelden hebben van het incident of wat daar aan vooraf ging. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000”.

Bron: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *