Huidig liedje

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Background

D66 Almere: Bezuinigen op Jeugdland extra pijnlijk

Written by on 13 augustus 2020

D66 Almere heeft schriftelijke vragen gesteld over de bezuiniging op Jeugdland. Als gevolg van bezuinigingen zullen de locaties van Jeugdland in Almere minder vaak open zijn. Dat bleek eerder uit een mededeling van De Schoor. Ouders zijn het er niet mee eens en zijn een petitie gestart.

Extra Pijnlijk

D66 Almere geeft aan dat veel ouders afhankelijk zijn van voorzieningen zoals de Jeugdlanden. De partij vraagt zich dan ook af of bezuinigen hierop niet extra pijnlijk is of zelfs ongewenst. De partij heeft de vragen gesteld aan het college.

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

D66 Almere: Bezuinigen op Jeugdland extra pijnlijk


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *