Huidig liedje

Current show

Easy Weekend

13:00 17:00

Current show

Easy Weekend

13:00 17:00

Background

NIDA Almere woedend om communicatieadviseur Diftar

Written by on 12 augustus 2020

De gemeente Almere is in een vacature op LinkedIn op zoek naar een ‘Communicatieadviseur Afval’. Misschien niet heel bijzonder. Toch is deze vacature opmerkelijker dan je zou denken. Er wordt nadrukkelijk gezocht naar iemand die gevraagd en ongevraagd (project)managers kan adviseren op het gebied van onder andere Diftar, duurzaamheid en afvalscheiding. Opvallend, omdat de gemeenteraad nog geen besluit heeft genomen over een nieuw afvalinzamelsysteem. NIDA Almere voelt zich daarom overvallen door de wervingsactie van de gemeente. De partij stelt nu schriftelijke vragen aan het college van burgemeester en wethouders.

Raad

Volgens NIDA Almere wordt de gemeenteraad door deze vacature niet serieus genomen. “Dit is schandalig; het voelt provocerend”, zegt NIDA-raadslid en fractievoorzitter Hassan Buyatui. “Een senior Communicatieadviseur Afval is waarschijnlijk wel nodig op het gebied van duurzaamheid en afvalscheiding, maar nu al spreken van invoering gedifferentieerde tarieven (Diftar) roept bij ons tal van vragen op en baart de nodige zorg”.

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

NIDA Almere woedend om communicatieadviseur Diftar


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *