Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

Veiligheidsregio komt met nieuwe maatregelen coronavirus

Written by on 11 augustus 2020

Net als de landelijke overheid, komt ook de regionale overheid met aanvullende maatregelen tegen het coronavirus. De maatregelen gaan vooral over introductie-activiteiten voor studenten, eet- en drinkgelegenheden en locaties waar besmettingen hebben plaatsgevonden. De maatregelen staan in een noodverordening die vandaag ingaat.

Introductiedagen studenten

Er mogen geen fysieke samenkomsten plaatsvinden voor werving en introductie van mbo-, hbo-en wo-studenten. Er is een uitzondering mogelijk voor samenkomsten van onderwijsinstellingen, studentensportverenigingen en studieverenigingen. Zo meldt de Veiligheidsregio in Flevoland. Er is daarvoor wel toestemming nodig van een onderwijsinstelling of de veiligheidsregio. Verder moet desamenkomst gericht zijn op studie of sport. De samenkomst moet kleinschalig zijn. Alcohol drinken is verboden. De samenkomst mag niet plaatsvinden tussen 22.00 en 06.00 uur.

Café en restaurant

Een reservering vooraf of bij aankomst is verplicht bij alle eet- en drinkgelegenheden. Dit geldt bij…………[Lees verder op 1almere.nl]

Veiligheidsregio komt met nieuwe maatregelen coronavirus


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *