Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Muziekfestival Growing Music Oosterwold gaat door

Written by on 7 augustus 2020

“Een muziekfestival in coronatijd? Zeker, dat kan. Sterker nog, misschien moet het wel, juist in deze tijd”, schrijven de organisatoren van het festival. “En misschien wordt Growing Music 2020 nog wel beter, want de tweede editie bevat een viertal concerten met dezelfde diversiteit én een extra inbreng van musici uit Oosterwold en omstreken”.

Zondag 30 augustus

Op zondag 30 augustus 2020 om 15.00 uur vindt The Bigger Picture Show plaats van beeldend kunstenaar Robert Smit. Het evenement is te vinden op Stadsboerderij Vliervelden. “Op verzoek van Smit schreef componist Egon Kracht een muzikale reflectie met een breed palet aan emoties, theatraliteit, absurdisme en muziekstijlen”, aldus de organisatie. De Stadsboerderij doet dienst als concertzaal.

Zondag 6 september

Op zondag 6 september 2020 vindt om 15.00 uur Calefax plaats op Stadwijngaard Auguste aan de Comteweg 89. “Calefax is een hechte formatie van vijf rietblazers die een grote passie delen: al meer dan drie decennia houden ze in binnen– en buitenland een reputatie hoog op basis van virtuoos spel, briljante arrangementen en een frisse podiumpresentatie”.

Zondag 13 september

Op zondag 13 september 2020 vindt om 15.00 uur Het………….[Lees verder op 1almere.nl]

Muziekfestival Growing Music Oosterwold gaat door


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *