Huidig liedje

Current show

Easy Weekend

13:00 17:00

Current show

Easy Weekend

13:00 17:00

Background

Almeerder aangehouden voor illegaal gokken

Written by on 6 augustus 2020

Een man uit Almere is samen met elf andere verdachten aangehouden. De mannen in de leeftijd van 24 tot en met 52 jaar zijn aangehouden voor illegaal gokken. De inval vond plaats in de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 augustus naar aanleiding van een verdachte situatie. In het pand in Houten bij Utrecht zaten twaalf mannen die illegaal aan het gokken waren.

Coronaboete

De mannen werden aangehouden en later heengezonden met een afdoening van het Openbaar Ministerie en een boete van 195 euro voor het overtreden van de 1,5 meter-coronamaatregel. De verdachten komen uit Utrecht, Almere, Haarlem, Heerhugowaard, Heemskerk, Enkhuizen en Nijmegen. De politie heeft ook 10.000 euro cash in beslag genomen.

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Almeerder aangehouden voor illegaal gokken


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *