Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

“Almere moet een Diversiteitsdag organiseren”

Written by on 4 augustus 2020

NIDA Almere wil dat er voortaan een Diversiteitsdag wordt georganiseerd in de stad. De partij heeft schriftelijke vragen gesteld.

Diversity Day

Diversity Day vindt plaats op de eerste dinsdag van oktober. “Op de Diversity Day organiseren bedrijven, overheden en andere instellingen activiteiten om aandacht te vragen voor diversiteit”, vertelt NIDA-raadslid en fractievoorzitter, Hassan Buyatui.

Taartje

“In 2019 vierde het college het Diversity Day met een taartje op het stadhuis. Dit vinden we onvoldoende. We hebben liever dat op de Diversiteitsdag er activiteiten georganiseerd worden in de stad, met de stad en voor de stad.”

Bedrijven

NIDA Almere wil ook dat het college het belang van diversiteit op de werkvloer actief brengt onder de aandacht van de Almeerse bedrijven en deze te stimuleren activiteiten……………….[Lees verder op 1almere.nl]

“Almere moet een Diversiteitsdag organiseren”


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *