Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Verdachte aangehouden schietincident

Written by on 30 juli 2020

De politie heeft dinsdag 28 juli een 21-jarige man aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij een of meerdere schietincidenten. Dat meldt de politie online.

Freyjaplantsoen en Melkdistelstraat

“In het onderzoek naar de schietincidenten op het Freyjaplantsoen en de Melkdistelstraat, kwam deze verdachte, uit Amsterdam, in beeld”, meldt de politie. “Hij is in Amsterdam aangehouden en in zijn woning/verblijfplaats is een doorzoeking geweest onder leiding van een Rechter Commissaris. De Amsterdammer wordt verhoord. Het recherche onderzoek gaat verder.”

Schietpartij

In de vroege ochtend van 4 mei, zijn op de Melkdistelstraat en op het Freyaplantsoen in Almere, twee woningen beschoten. Er bleek meerdere keren te zijn geschoten. De week ervoor werd er in de Melkdistelstraat ook al geschoten. “Gelet op de ernst van deze situaties wordt er met spoed ingegrepen”, aldus burgemeester Franc Weerwind. Na beschietingen op twee woningen in Almere besloot de burgemeester de woningen af te sluiten voor de duur van zes weken.

Lees ook eens:

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *