Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

29 augustus: derde editie van het Sound of Songs

Written by on 30 juli 2020

Op zaterdag 29 augustus vindt de derde editie van het Sound of Songs festival plaats. Het festival voor muziekliefhebbers waar je een heel weekend voor een prikkie kan kamperen in het groen op Natuurcamping de Kemphaan. In deze onzekere tijden heeft het festival voor een andere maar zeker net zo leuke aanpak gekozen.

Programma

Bezoekers zijn op 29 augustus welkom op de Stadsboerderij vanaf 16.00u en het programma start om 16:30u. Met niemand minder dan Vof de Kunst (duo set van Nol Havens & Ferdi Lancee), The Magic Lantern die het publiek toch komt verblijden vanuit de UK, de moderne folk-songs van host Gitta de Ridder, activiteiten voor de kids plus nog veel meer, belooft het een mooie dag te worden, ongeacht het weer. Pak zelf je stoel of bankje bij de ingang, en creëer je eigen plekje. In de tuin in de zon of onder de overkapping weg van de regen, genieten wordt het sowieso.

Weekend

“Bezoekers mogen nog steeds een heel weekend gaan kamperen, maar het festival zelf vindt plaats in de grote open schuur van de Stadsboerderij er tegenover”, meldt……………….[Lees verder op 1almere.nl]

29 augustus: derde editie van het Sound of Songs

Foto

Foto door: Bram Heeren, 2019 editie.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *