Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

Wilbert Kookt Wad’ bezoekt Almere

Written by on 29 juli 2020

Op zaterdag 1 augustus is topkok Wilbert van de Kamp met zijn speciale Visit Wadden-bakfiets te vinden in het centrum van Almere. Vanuit zijn bakfiets maakt hij heerlijke gerechten met pure ingrediënten uit het Waddengebied. Te proeven zijn onder andere een verfijnde ‘polder-hummus’ met Turks brood en een bijzondere bonenburger met zeewier. Iedereen is welkom en kan kennismaken met de zilte smaak van de Wadden.

Locaties

Wilbert is te vinden op diverse locaties in de binnenstad van Almere. Op zijn bakfiets fietst hij van locatie naar locatie. Wilbert start zijn kookavontuur vanaf 11.45 uur en eindigt zijn kook-tocht in Almere rond 16.00 uur. De locaties waar je Wilbert en zijn bakfiets kunt vinden zijn, de Grote Markt, bij de VVV in de Citymall, bij de Diagonaal en bij het Stadhuisplein.

Exacte informatie over de locatie van Wilbert is te vinden op Instagram waar actueel verslag wordt gedaan van Wilberts kookavonturen.

Winactie

De echte genieters kunnen ter plaatse meedoen aan de VisitWadden-winactie. Vul het deelnameformulier in en doe deze in de trommel. Uit alle……………..[Lees het volledige artikel op 1almere.nl]

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Wilbert Kookt Wad’ bezoekt Almere

Foto

Aangeleverd.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *