Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

Summer School maakt selectie bekend

Written by on 29 juli 2020

Meer dan vijftig jonge professionals schreven zich in voor de Summer School 2020. Uiteindelijk zijn er vijftien deelnemers geselecteerd. Zij mogen deelnemen aan een traject over ondernemen in de voedseltransitie – in de breedste zin.

Groep

Vanaf augustus gaat de groep van start. “Het is een diverse groep, in leeftijd variërend van 19 tot 34, en in achtergrond van studies Culturele Antropologie tot Civiele Techniek. De een is al volop aan het ondernemen en anderen hebben een idee dat ze willen gaan uitwerken: van een Surinaamse BBQ-saus tot aan het opzetten van een regeneratief landbouwconcept”, vertelt Yvonne Faber.

Plan

“Deelnemers krijgen de mogelijkheid om aan een eigen bedrijfsplan te werken en worden hier professioneel bij begeleid, terwijl ze ook de handen uit de mouwen…………………[Lees verder op 1almere.nl]

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Summer School maakt selectie bekend


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *