Huidig liedje

Current show

Easy Weekend

09:00 13:00

Current show

Easy Weekend

09:00 13:00

Background

Werkzaamheden aan Hogering gaan van start

Written by on 28 juli 2020

Vanaf vandaag wordt het kruispunt van de Hollandsedreef met de Hogering voor minimaal 7 maanden afgesloten. Vanaf 20.00 uur beginnen de werkzaamheden bij de Hollandsedreef met het kruispunt van de Hogering. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van voorbelasting. Voorbelasting is nodig om te voorkomen dat de nieuw aan te leggen parallelrijbaan in de toekomst verzakt.

Wisselende reacties

Almeerse inwoners die gebruikmaken van de Hogering zijn niet allemaal even blij met de wegafsluiting van in totaal zeven maanden. Dat is te zien in een reportage van de regionale omroep. “Het is wel een beetje onhandig want ik moet veel met de auto doen”, zegt Buurtbewoner Gaby van Leeuwen. Toch zijn er ook positieve……………..[Lees het volledige artikel op 1almere.nl]

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Werkzaamheden aan Hogering gaan van start


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *