Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

1-0 zege voor Almere City FC tegen Jong FC Utrecht

Written by on 28 juli 2020

Almere City FC heeft met een 1-0 zege op Jong FC Utrecht de derde week van de voorbereiding met een winstpartij afgesloten. Dat meldt Almere City FC. ”Ik heb teruggezien waar we op de trainingen aan werken, dus ik kan best tevreden zijn”, aldus hoofdtrainer Ole Tobiasen.

Winst

“Twaalf minuten voor tijd komt City alsnog op voorsprong. Oussama Bouyaghlafen wordt net buiten het strafschopgebied na een goede actie gevloerd, wat resulteert in een vrije trap voor de Flevolandse brigade. Het buitenkansje wordt opgeëist door Ilias Alhaft, die de bal hard en laag in de linkerhoek schiet”, zo schrijft de club.

Een volledig wedstrijdverslag is te vinden op de website van Almere City FC.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *