Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Map met meldingen schimmeloverlast overhandigd aan GoedeStede

Written by on 24 juli 2020

Woensdagochtend hebben de voorzitter en secretaris van de SP in Almere, David de Vreede en Jerney Wijnand, een map overhandigd met meldingen van schimmeloverlast in woningen in de Regenboogbuurt. De map werd overhandigd aan de vastgoedmanager van woningbouwvereniging GoedeStede.

Schimmeloverlast

De afgelopen maanden heeft SP Almere meldingen van schimmeloverlast verzameld bij de drie woningbouwcorporaties GoedeStede, Ymere en de Alliantie en deze gebundeld. “In het geval van GoedeStede ging het om een beperkt aantal meldingen waarvan GoedeStede heeft toegezegd deze woningen te gaan inspecteren voor eind september”, meldt de SP.

“Anderzijds heeft GoedeStede de afgelopen maanden bouwkundig onderzoek laten verrichten in de woningen aan de Mahoniestraat, Jadeplatsoen en de Strogeelstraat. Daaruit is gebleken dat er geen sprake is van grote constructurele gebreken en dat de schimmel ontstaat door klein achterstallig onderhoud (zoals beschadigde voegen en kit in de badkamer). Tevens spelen het gebruik van de woning en de ventilatie een rol. De woningen die er het slechtst aan toe waren zijn deels al aangepakt of worden nog aangepakt”.

Ventilatie

“Aangezien het gebruik van de woning en ventilatie ook……………………….[Lees verder op 1almere.nl]

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Map met meldingen schimmeloverlast overhandigd aan GoedeStede

Foto

Schimmel huurwoningen Regenboogbuurt. Foto: Aangeleverd.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *