Huidig liedje

Current show

Easy Weekend

13:00 17:00

Current show

Easy Weekend

13:00 17:00

Background

Banenverlies dreigt bij Keolis

Written by on 23 juli 2020

Vervoersbedrijf Keolis zal heel wat werknemers moeten ontslaan als het bedrijf het contract voor busvervoer kwijtraakt. Het gaat om banenverlies in Flevoland, maar ook in Gelderland en Overijssel. In totaal zou het om 260 banen kunnen gaan. Dat meldt de regionale omroep.

Concessie

Eerder deze maand werd door de provincie aangekondigd dat het contract van Keolis waarschijnlijk zal worden ingetrokken. Daarmee zou de concessie worden beëindigd. Busvervoerder Keolis zou op een deels frauduleuze manier aanbestedingen in het openbaar vervoer hebben gewonnen. Dat meldde Follow The Money (FTM) eerder.

Lees meer bij 1almere.nl:

Banenverlies dreigt bij Keolis

Foto

Bussen van Keolis op ‘t Oor in Almere. Foto door: Nulzesendertig.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *