Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

Futureproof DIY: Are you Futureproof?

Written by on 22 juli 2020

Vanaf eind september start Futureproof DIY: een gratis te volgen jongerenprogramma. Het is een project vanuit de maatschappelijke diensttijd in Almere.

Jongeren

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar? Vind jij het leuk om nieuwe acties te bedenken en daarmee iets goed te doen voor jouw wijk, stad of zelfs groter? Wil jij ervaren hoe je echt een positieve verandering aangaat? En wil jij ontdekken wat er bij ondernemerschap komt kijken, en misschien zelf jouw eigen sociale onderneming starten? Doe dan vanaf september 2020 mee met Futureproof!

Future

Met Futureproof ga jij de uitdagingen van morgen aan: sociaal én duurzaam. Denk bijvoorbeeld aan het klimaat, plastic soep, eerlijke kleding of eenzaamheid onder jongeren. Tijdens het DIY-programma volg je vier maanden lang samen met andere jongeren trainingen, leer je nieuwe skills en word je onderdeel van onze community. Het goede nieuws? Meedoen kost je niets, behalve tijd (8-12 uur per week)!

Meedoen? Lees hoe dat kan op 1almere.nl:

Futureproof DIY: Are you Futureproof?


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *