Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Waarom wil Floriade BV geen ‘Floriade-schoenen’?

Written by on 21 juli 2020

Adri Bax Schoenen in Almere Haven had plotseling een idee: De Floriade promoten door middel van speciale Floriade-schoenen. In afstemming met de Floriade BV heeft Bax vervolgens de schoenen laten ontwerpen. Het idee om de Floriade te promoten belandde opeens in de prullenbak. Het college is inmiddels om opheldering gevraagd.

Burgemeester

Adri Bax had het idee om de schoenen uit te reiken aan burgemeester Franc Weerwind. Maar wat begon als een actie om de Floriade te promoten, veranderde snel in een teleurstelling. “Floriade BV was opeens bang dat Adri Bax Schoenen publiciteit mee zal maken met het logo van de Floriade Expo 2022 en gaf de ondernemer uitsluitend toestemming om de Floriade-schoenen in de etalage van de schoenenspeciaalzaak te plaatsen”, aldus raadslid Hassan Buyatui. De VVD en NIDA Almere willen nu weten hoe het zit.

Ludieke actie

De Almeerse VVD en NIDA Almere zijn van oordeel…………………..

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Waarom wil Floriade BV geen ‘Floriade-schoenen’?


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *